OM OS

HAHNEMANNS KØKKEN

Bageri – konditori – spisehus – kolonial – kokkeskole – catering

Hahnemanns Køkken er din grønne oase midt i storbyen.

Hos os starter dagen kl. 04, når bagerne møder ind, så du kan hente friskbagt økologisk brød og kager fra kl. 07.30 – eller nyde din morgenmad hos os i bageriet.

Her kan du få en velfortjent pause fra byens puls og blive forkælet af vores bagere, konditorer og kokke, der tilbyder friskbagt brød, kager, smørrebrød, salater og frokostretter tilberedt af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vi har 60 siddepladser indendørs og 50 på terrassen, så vi har rigeligt plads til både begejstring og fordybelse.

Nyd en helt tilbagelænet stund med kaffe fra Coffee Collective eller et glas vin i vores hyggelige bageri og spisehus eller på terrassen i grønt selskab med buske, nåle- og løvtræer.

På Sankt Kjelds Plads er asfalt nemlig udskiftet med 586 nye træer, 3.000 m2 stauder, 500 m2 naturgræs og 30.000 vintergækker, der har gjort området til et grønt åndehul for naboer og byens borgere, der kommer gående, cyklende og kørende ad de 7 veje, der fører til det nye klimakvarters grønne hjerte, som Politiken gav 5 stjerner i deres anmeldelse, som du kan læse her

Alle, der nærmer sig den smukke plads mærker roen sænke sig, når trafikerede veje og beton pludselig forsvinder, og afløses af vild natur og fuglekvidder, der gør Sankt Kjelds Plads til et befriende, afslappet samlingspunkt.

Alle veje fører til Sankt Kjelds Plads – og vi glæder os til at se dig!