Om Trine Hahnemann

Som kok og madskribent er Trine Hahnemann fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed. Trine bruger sin tid på at lave mad, skrive og rejse. Igennem anerkendelsen af sit arbejde har hun været så heldigt, at få lov at kommunikere og sprede sit budskab verden over. Jævnligt over de sidste mange år har hun holdt foredrag og lavet mad, blandt andet til TEDxKrakow og til The Nordic Council of Ministers eventet til Rio+20. Hun er en af grundlæggerne af The Rye Bread Project i New York. Desuden er Trine medforfatter på bogen Syriens Gryder, som handler om syrisk kultur og mad. I den forbindelse arbejder hun sammen med unge syrere i Danmark om at udbrede kendskab til alle disse fantastiske syriske madretter. 

Trine har skrevet 10 kogebøger på dansk og 6 på engelsk. The Scandinavian Cookbook (2008), The Nordic Diet (2009), Scandinavian Christmas (2012), Scandinavian Baking (2014), Scandinavian Comfort (2016) også oversat til tysk, hollandsk og koreansk, Open Sandwiches (2018), Copenhagen Food (2018) - alle er udgivet af Quadrille. 

Trine optræder jævnligt i magasiner og aviser i USA og England. Både Scandinavian Baking og Scandinavian Comfort er blevet bragt som serier i Observer Magazine. Hun har optrådt i Time Magazine, The Independent, The Guardian og Vogue. Hun har skrevet for House and Garden og været gæsteredaktør på madsektionen i Grazia. For tiden skriver hun for Fool magazine. Hun har desuden optrådt i det engelske tv-show The Great British Bake Off, været gæst i det førende madprogram på BBC ONE, Saturday Kitchen, samt i det ikoniske radioprogram Woman’s Hour på BBC FOUR.

Trine har to voksne børn, bor i København med sin mand, og arbejder på deltid i London.