HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Hahnemanns Køkken 

Sankt Kjelds Plads 14

2100 København Ø

CVR nr. 38 79 28 57

E-mail: kontakt@hahnemannskoekken.dk

 

1. AFGIVELSE AF ORDRE

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Hahnemanns Køkken har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse / faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Hahnemanns Køkken med information om, at vi har afsendt varen.

 

2. BETALING

På hahnemannskoekken.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron samt MobilePay og gavekort udstedt af Hahnemanns Køkken. I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem.

 

3. LEVERING

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • GLS Pakkeshop
  • GLS Erhvervslevering
  • GLS til privatadressen

Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet, dvs, at der ikke efterleveres.  

 

4. FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler bøger hos Hahnemanns Køkken.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag du har modtaget din ordre. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en email til webshop@hahnemannskoekken.dk 

Husk at oplyse dit ordrenummer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved køb af gavekort, kagebord, kurser eller andre arrangementer, frafalder fortrydelsesretten. Der kan byttes til anden dato eller ombyttes til gavekort til vores butik. 

5. RETURNERING

Du skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, eksempelvis fødevarer. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet

 

 

6. TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET OG RETURNERING AF VAREN

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
  • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke merudgiften refunderet.  
  • Ved køb af gavekort, kagebord, kurser eller andre arrangementer  

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Hahnemanns Køkken,

Sankt Kjelds Plads 14, 

2100 København Ø

Mrk: WEBSHOP

 

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butik, hvis faktura fra 

Hahnemanns Køkken's webshop er medbragt.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

5. REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på Hahnemannskoekken.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

HVORDAN REKLAMERER JEG?
​​​​​​​
Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på mail: webshop@hahnemannskoekken.dk 

Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU RETURNERER EN VARE:

Når du returnerer varen bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

9. PERSONDATAPOLITIK

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

10. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på email webshop@hahnemannskoekken.dk

 

12. FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Hahnemanns Køkken tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.